+373 60 004 003 varincomsrl@gmail.com

Departamentul vânzări: +373 60 004 003

ULTIMELE PROIECTE

Noul complex locativ ”HERMES” este amplasat la 5 minute de centrul capitalei și centrul sectorului Rîșcani. Blocul locativ se află pe prima linie a bulevardului Renașterii Naționale, ceea ce permite deplasarea rapidă în orice sector al orașului. Infrastructura bine dezvoltată va asigura locatarilor un confort maxim pentru trai.
Complexul este amplasat vis-a-vis de de perla orașului – Circul de stat din Chișinău. În raza a 250 m găsiți 2 școli, universitate, bazin, supermarket, bănci, farmacii, restaurante, spitalul internațional ”Medpark”.

Noul complex locativ “DIONIS” este amplasat într-o zona linistită şi ecologica a oraşului Chişinau, departe de locurile industriale. Blocul este situat departe de carosabil, însa în apropiere se află două străzi importante, care va permit să ajungeţi în orice sector al oraşului într- un timp scurt. La o distanţă de 250 de metri de bloc sunt amplasate: şcoala, piscina, hypermarket, farmacie, restaurante etc..

DESPRE COMPANIE

Putere

Compania «VARINCOM» are capacitate suficientă pentru asamblarea proprie a clădirilor multifuncţionale, montarea sistemelor ingineresti interne si externe, punerea în aplicare a ciclului de excavare, efectuarea deplina a lucrarilor de reconstrucţie şi reparaţiilor capitale a clădirilor in calitate de antreprenor general.

Profesionalism

Nivelul înalt de organizare şi efectuare a lucrarilor de catre specialistii companieii, colaborarea fructuoasa cu o alte organizaţii şi întreprinderi din ţara noastră, precum si termenele restrinse de executare a lucrarilor ne sunt principiile de baza care ne reprezinta compania!

Orice nivel de complexitate

Pentru desfasurarea activităţilor de proiectare şi construcţie, compania noastra detine toate licentele necesare şi documentaţia normativa. Baza tehnica moderna şi nivelul înalt de professionalism al angajaţilor noştri ne permite sa efectuam întreaga gamă de lucrari in constructii si reparatii de orice complexitate.

SERVICIILE NOASTRE

Construcții

Construcția blocurilor de către specialiștii noștri calificați se desfășoară exact în conformitate cu proiectul.

Lucrări de fațadă

Lucrările de fațadă în compania noastră – sunt o finisare calitativă a unei fațade cu materiale moderne. Multe elemente originale ale fațadei fabricăm noi înșine, folosind propriile noastre inovații. Puteți comanda la noi – cornișe, balustre, precum și o varietate de elemente decorative din gips, beton, piatră și spumă poliuretanică. Prețul accesibil al lucrărilor de fațadă și înaltă calitate reprezintă principalul argument în favoarea companiei noastre.

Lucrări de instalații electrice

Complexul de lucrări de instalații electrice de înaltă tehnologie realizat de „VARINCOM” include proiectarea, instalarea, diagnostică, garanție de întreținere și testarea rețelelor și echipamentelor. Lucrările electrice se desfășoară în diferite spații publice și industriale, birouri, apartamente și case.

Lucrări de finisare

Exteriorul casei și interiorul spațiilor va fi pentru dvs. cea mai dorită dintre toate opțiunile posibile, după ce experții noștri vor realiza proiectul de design individual. Puteți comanda lucrări de finisare care vor schimba aspectul cabanei, apartamentului, biroului, hotelului, restaurantului și magazinului. Atragem atenția Dvs asupra utilizării turnării pe bază de stuc din gips și beton. La noi este posibilă ridicarea produselor finite și efectuarea comenzii individuale.

Lucrări de instalații sanitare

Lucrarile sanitare in cadrul companiei noastre implica proiectarea si instalarea sistemelor de incalzire, canalizare si alimentare cu apa. Gama de servicii este extrem de largă și variată. Instalația de alimentare cu apă include următoarele servicii: instalarea șanțurilor, filtrelor și macaralelor, instalarea pompelor, încălzitoarele de apă și colectoarele. Instalarea canalizării include instalarea de șanțuri, sisteme de drenaj și conducte de canalizare. Instalarea sistemelor de încălzire este instalarea radiatoarelor, convectoarelor, încălzirii prin pardoseală, șinelor încălzite pentru prosoape etc. De asemenea, specialiștii noștri instalează obiecte sanitare (boluri de toaletă, chiuvete, mixere, baie, duș).

Amenajarea teritoriului (design peisagistic)

Noi înnobilam nu numai case și spațiile, ci și ne străduim să schimbăm pentru mai bine și teritoriul înconjurător. În acest scop, în cadrul unor activități de îmbunătățire complexă, am creat o direcție specială – design peisagistic. La noi puteți comanda dezvoltarea unui proiect peisagistic pentru orice sit, chiar și pentru cel mai complex site. Experții noștri vor face paturile originale de flori, grădini rock și peluze complexe. Vom decora căi și zone cu arbori și arbuști, iar pe teritoriu vom crea iazuri decorative, cascade și cursuri. În plus, specialiștii noștri vor echipa sistemul de irigare și de drenaj. În plus, putem asigura și iluminarea suplimentară pe site.

Adresa:

Chișinău, bd. Ștefan Cel Mare 196.

Departamentul vânzări:

+ 373 60 004 003

Secretar:

Тел/факс: (022) 56 14 41

E-mail: varincomsrl@gmail.com

Aveți întrebări? Întreabă-ne la noi.

CALL NOW
+
Call me!