0
ani experiență
0 +
apartamente la cheie
0 +
familii se simt Acasă

Fondată în 2001, Compania «VARINCOM», este o companie de construcții din Republica Moldova, care aplică în practică diverse proiecte în construcţia complexelor rezidențiale și imobilelor comerciale.

Construim responsabil locuința la care ai visat întotdeauna, utilizând materiale și tehnologii de ultimă generație, ca să te bucuri de ea pe termen lung.

Principiul de bază al companiei este fiabilitatea. Datorită unei echipe de specialiști competenți, cu ani de experiență în domeniul construcțiilor, precum și prin utilizarea de soluții moderne arhitecturale și tehnice, implementăm proiecte îndrăznețe. Deciziile tehnologice luate ca bază de construcție în compania noastră au fost evaluate în mod repetat de către experți de nivel internațional.

Până în prezent, structura companiei permite desfășurarea atât a proiectelor la scară largă, cât și a construcțiilor cu suprafețe mici.

Compania VARINCOM are un potențial ridicat de investiții, ceea ce permite respectarea cu strictețe a termenilor și controlul calității lucrărilor executate, iar obiectele finalizate sunt renumite pentru calitatea finisării și unicitatea designului.

Până în prezent, datorită încrederii clienților noștri, am îndeplinit cu succes următoarele proiecte: Hermes, Dionis, Ghefest, Business Centru, Complexul Locativ Botanica.

Serviciile oferite

Dorești o consultație?